Transport si retururi

quda (quda.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Sameday, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 10,00 RON

    0,00 RON … 290,00 RON   →   22,00 RON
    290,00 RON sau peste   →   0,00 RON
  • Sameday - LIVRARE GRATUIT, Livrare in 1-2 zile, 0,00 RON

Politica de retur

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.quda.ro

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 14 zile lucratoare, direct in contul Clientului, prin transfer bancar.


Vânzătorul precizează în mod expres că în situația în care clientul refuză să preia coletul de la firma de curierat/easybox, iar curierul îl returnează Vânzătorului, acesta din urmă va rambursa către client doar suma de bani aferentă produsului comandat, nu și a taxei de transport or a costului de procesare, întrucât coletul a fost procesat și expediat, chiar dacă din atitudinea culpabilă a cumpărătorului acesta nu a fost și ridicat. Taxa de procesare este în cuantum de 10 lei.

Conform Ordonantei de Urgență nr. 34/2014, consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor (înțelegând să ne referim la costul de livrare, fără a include și costul de procesare), cu excepţia cazului în care vanzatorul acceptă să suporte acele costuri sau în care vanzatorul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator.

Consumatorul va suporta costurile de transport aferente returnării produselor.

Consumatorul va informa, in prealabil, quda.ro cu privire la decizia de returnare a produselor printr-o notificare scrisa la office@quda.ro, cu indicarea cel puțin a următoarelor informații: nume, prenume, numărul comenzii, data comenzii, denumirea produsului ce se dorește a fi returnat.