Garantia Produselor

Clientii care achizitioneaza produse pe quda.ro vor beneficia de drepturile de garanție ale consumatorului prevăzute de legea aplicabilă. În cazul în care garanția pe care o oferim limitează sau exclude orice drepturi pe care le aveți în conformitate cu legislația obligatorie aplicabilă, dispozițiile acestei legislații vor prevala.

Garanția este acordata în condițiile acționării de către dvs. în conformitate cu instrucțiunile privind utilizarea și întreținerea , care sunt evidente datorită contextului sau naturii produsului și/sau care sunt prevăzute pe eticheta care însoțește produsul și/sau  pe care vi le-am pus la dispoziție.

Garanția nu se aplică în caz de defecte cauzate de utilizarea incorectă și tratamentul neprofesional sau nepotrivit sau pentru eventualele pagube produse ca urmare a acestei utilizări. Pentru articolele vândute la un preț mai mic garanția nu se aplică pentru defectele pentru care a fost convenit prețul mai mic. Pentru articolele pre-utilizate, dacă este cazul, nu suntem răspunzători pentru imperfecțiuni care corespund nivelului de utilizare sau uzură prezentate de produs la momentul livrării.

Măsuri în caz de defecte sau neconformitate:

În cazul în care produsul livrat este defect sau neconform, beneficiați de drepturile care decurg din garanția noastră. Nu beneficiați de drepturile și dispozițiile prezentei secțiuni (măsuri în caz de defecte sau neconformitate) în măsura în care știați despre defect atunci când ați plasat comanda (sau cineva o terță parte în numele dvs.) sau dvs. ați cauzat defectul. 

În cazul în care un produs livrat este defect sau neconform, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil, într-un termen rezonabil de la descoperirea defectului sau neconformității (maxim 5 zile calendaristice) și să ne returnați produsul.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 14 zile lucratoare, direct in contul Clientului, prin transfer bancar. Prin acceptarea acestor Termeni de Furnizare, sunteți de acord în mod expres că în temeiul obligației noastre de garanție, putem alege să vă rambursăm suma plătită pentru acest produs având în vedere că, din perspectiva drepturilor consumatorilor, rambursarea este cel puțin la fel de favorabilă pentru Dvs., ca și alte drepturi de garanție de care puteți beneficia.

Dacă nu ne-ați comunicat deja acest lucru, vă rugăm sa ne transmiteți cel mai târziu la data returnării produsului, detaliile contului bancar personal (numele băncii, codul IBAN, numele titularului de cont), în care putem efectua rambursarea.