Despre noi


Suntem quda, o echipă de oameni creativi ce știm cât de important este jocul în dezvoltarea psiho-emoțională a copiilor. Activitatea noastră este dedicată celor mici şi părinţilor lor. Ne dorim oameni frumoși, educație prin joc şi bună dispoziție, de aceea producem jocuri care crează amintiri, încurajează talentul și constituie un mod de a petrece timp de calitate. Producem jocuri ilustrate cât mai frumos posibil, vesele și optimiste, ce îi ajută pe cei mici să descopere şi să acumuleze cunoștințe într-un mod ludic, creativ și cu plăcere.

Cărțile şi jocurile recomandate de noi sunt captivante şi au puterea de a facilita procesul educativ. Cu quda cei mici se distrează,  învață, comunică  şi totodată crează legături, pentru că jucăriile şi jocurile noastre sunt interactive. Planșele de colorat gigant, puzzle-urile şi celelalte materiale ce poartă amprenta noastră îi ţin ocupaţi pe copii, pe părinți, pe bunici şi pe educatori. Jocurile pe care le realizăm sunt produse în România, din materiale reciclate şi corespund normelor de siguranţă, de asemenea sunt distractive şi amuzante.

Jocurile quda înseamnă mai mult decât timp de calitate înseamnă educație, culoare, comunicare, socializare şi bună dispoziţie!

Dacă iţi place să te joci, atunci cu siguranţă o să adori quda!