De ce nu pot mânca doar cartofi prăjiți și ciocolată

De ce nu pot mânca doar cartofi prăjiți și ciocolată

Cartofii prăjiți, înghețata, dulciurile...cât sunt de bune! Ciudat: o porție de fasole verde nu pare la fel de apetisantă! Dar dacă vei mânca doar cartofi prăjiți și cârnați, corpul tău nu va fi hrănit în mod echilibrat, cu tot ceea ce îi trebuie. 


Aceste alimente, care-ți plac atât de mult, conțin o mulțime de grăsimi care se acumulează în sânge și sub piele. Consumate în cantități normale,grăsimile pot fi eliminate prin sport. Dar ce e mult strică: exagerând cu mâncărurile grase, riscăm să devenim obezi, adică anormal de grași, și să avem tot felul de probleme cu inima, cu spatele sau cu de orice altă natură.


Dacă ținem la sănătatea noastră, trebuie să ii oferim organismului o hrană diversificată: fructe, legume, pește, carne, produse lactate....Așadar, nu le ocoli! Nu face nazuri la spanac și la pui! Și, din când în când, ai voie să te răsfeți cu dulcele tău preferat.


Iar dacă vei continua să mănânci doar cartofi prăjiți și ciocolată, până la urmă chiar tu vei fi cel care va simți nevoia să mănânce o supă de legume!


Fragment din cartea Vreau să știu de ce

Comentarii