Nadia, fata care nu putea sta locului nicio clipă

Nadia, fata care nu putea sta locului nicio clipă

Copiii au nevoie de super eroi. Personajele din cărți îi ajută să își formeze visuri care să îi motiveze pentru a deveni mai buni. Pentru fetițele care merg la gimnastică, Nadia Comăneci este un super erou. 


Cartea "Nadia, fata care nu putea sta locului nicio clipă" este despre Nadia Comăneci.

Din această carte o să aflați ce îi plăcea Nadiei să facă în copilărie, cum a reușit mama ei să-i canalizeze toată această energie, când a câștigat prima medalie sau când a luat prima notă de 10.Nadia, fata care nu statea locului nicio clipa


Nadia avea 6 ani când a remarcat-o antrenorul lotului de gimnastică al României, Bela Karoly. Bela a învățat-o pe Nadia să facă roata perfect, apoi a trecut la exerciții mai complexe, paralele, bârnă, sol.

Când avea 9 ani a participat pentru prima oară la Campiontul Național de Juniori.

Nadia, fata care nu statea locului nicio clipa


Copiii pot învăța din această carte ce poți realiza dacă nu te dai bătut și continui să muncești pentru visul tău. Deși dezamăgită, după primul concurs, Nadia nu s-a lăsat, ci a continuat să se antreneze zilnic, ore în șir, până a venit momentul să participe la cea mai importantă competiție, Jocurile Olimpice.

La doar 14 ani, Nadia a luat prima notă de 10 din istoria Jocurilor Olimpice.


Nadia, fata care nu putea sta locului nicio clipa


Pentru copiii curioși:) mai multe despre Nadia Comăneci descoperiți în carte Nadia, fata care nu putea sta locului nicio clipă

Comentarii